top of page

Skiptvet Digital AS

Skiptvet Digital tilbyr fiberbasert bredbånd i Skiptvet, Spydeberg, Eidsberg, Rakkestad, Hærland, Marker og Enebakk.

 

Nå lanserer vi åpne fibernett

Vi bygger et åpnet og fleksibelt fibernett med god kapasitet for fremtiden. Et åpent nett er et fiberoptisk bredbåndsnett, med flere konkurrerende leverandører av TV- og bredbåndstjenester i det samme nettet. Med en slik modell vil det være fri konkurranse og alle tjenesteleverandører vil konkurrere på like vilkår. Dette gir deg som kunde valgfrihet til å velge den tjenesteleverandøren som passer deg best!

Hva er fiber?

Fiber er fremtiden. Fiberlinjer har svært høy kapasitet og kan overføre enorme mengder informasjon i langt høyere hastighet enn tradisjonelle bredbåndslinjer. Fiberlinjen har en kjerne av glass, og alle data fraktes som lyssignaler. Fiber er fremtidens løsning for kommunikasjon, informasjon og underholdning i hjemmet. I dag sendes bredbånd som regel gjennom kobberkabler ved hjelp av strøm. Fiber sender signaler ved hjelp av lys, har svært høy kapasitet og kan overføre enorme informasjonsmengder i mye større hastighet enn tradisjonelle TV- og bredbåndskabler. Dette er ikke bare en mye raskere løsning enn dagens alternativ, men også sikrere og mer stabilt. Fiberteknologi vil revolusjonere måten vi kommuniserer og mottar informasjon på.

Fordelene med Fiber

Sammenlignet med kobberkablene, vil fiberlinjen øke kvaliteten og stabiliteten både på bredbåndslinjen og på TV-signalene. Med fiber direkte inn i huset kan du motta digitale TV-sendinger, høyhastighetsinternett og bredbåndstelefoni gjennom samme fiberkabel. I praksis betyr dette at man kan se forskjellige TV-kanaler på ulike fjernsyn i huset, samtidig som andre i familien surfer på Internett eller sender de siste feriebildene elektronisk til venner og familie.

bottom of page